همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
عادانی مانند جویدن ناخن، دندان قروچه و جویدن اشیا سخت را مدیریت کنید.
بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.
عدم رعایت مراقبتهای تغذیهای پس از انجام کامپوزیت دندان منجر به بروز عوارض زیر میشود:
با گذر زمان، ونیرهای کامپوزیت درخشندگی و زیبایی اولیه خود را از دست میدهند. عوامل متعددی از جمله کیفیت مواد، برند و رعایت بهداشت دهان و دندان، بر دوام و ظاهر ونیرها تأثیرگذارند. حتی بهترین کامپوزیتها نیز پس از یک یا دو سال ممکن است دچار ساییدگی و تغییر رنگ شوند.
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
باید مراجعه کنید به همون مطب یا کلینیکی که دندان ها تون رو کامپوزیت کردید.
مثال: اگر شما بخواهید ۶ دندان خود را کامپوزیت کنید، دندانپزشک می گوید که شما ۶ واحد کامپوزیت دارید.
اما اگر به دنبال رفع عیوب اضافی مانند برطرف کردن شکستگیهای کوچک و ترکهای دندان هستید، کامپوزیت دندان ممکن است گزینه مناسبتری برای شما باشد.
برند کامپوزیت دندان به کار رفته برای شما رو ما نمی دونیم چیه، و از طرفی هنر دست و مهارت پزشک اولیه هم تاثیر گذار هست برای همین توصیه میشه به همان کلینیک اولیه مراجعه کنید.
دندان تراشیده {شرایط کامپوزیت دندان شده در معرض خطر پوسیدگی است؛ زیرا مینای دندان تراشیده و ضعیف شده است. بنابراین مستعد پوسیدگی خواهد بود.
درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.
کامپوزیت یک نوع روکش هست که روی دندان میاد و اگر زیر روکش دندان مشکل داشته باشه بعدا باعث خرابی دندان میشه برای همین حتما قبل از کامپوزیت مشکلات دندان باید رفع بشه
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.